Tässäpä muutamia tuotteita ja palveluita mitä myyn, osassa hinnat valmiina, muut hinnat ovat tapauskohtaisesti :) Kysy sähköpostitse lisää ja kerro toiveesi sekä mieltymyksesi! ;)

 

Camikiva 15min/30€ (Kimppacami alk. 15min/40€ m+n tai n+n)

Valmiit videot > 10kpl/20€ - 20kpl/30€ - 30kpl/40€ (Valmiina löytyy nelisenkymmentä erilaista masturbointi & pissavideota, jokaiseen makuun! Videoiden keskimääräinen pituus on 6min, pisin video 13min ja lyhyin video alle minuutin) masturbointivideot kuvattu webkameralla ja pissavideot pokkarilla. 

Kuvia löytyy kolmisensataa kappaletta, kaikki hyvälaatuisia pokkarikuvia, jokaiseen makuun, nekin lähtee ihan pilkkahintaan, kysy lisää! ;)

Toiveiden mukaan kuvatun videon hinta määrittyy videon pituudesta ja sisällöstä.

 

Myynnissä myös... (Livekaupatkin mahdollisia HKI, TRE JA KPO, mutta suosin postitusta.)

Pikkuhousuja, sukkia, sukkahousuja, konkreettinen kuva postitse huulipunapusun ja kiihkeän terveisen kera, rintaliivejä, pimppitikkari, pepputikkari, puhelinseksiä, legginsejä, toppeja, kenkiä, yöasuja, seksileluja...

Myös pissi ja kakka mahdollisia, mutta niiden kohdalla mielellään VAIN LIVENÄ, ja tällöin osa etukäteen tilille ja osa paikanpäällä käteisenä. Tämä siksi että ohareilta vältyttäisiin... Kerran olen turhaan eritteitäni pakkaillut ja kuljetellut, toiste en turhaan ajatellut niin tehdä...

 

Kuvia myytävistä tuotteista, voit pyytää sähköpostitse! :)

[email protected]